Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Tahıl Teknolojisi 3. Hafta
Dosyayı görmek için
Tahıl Teknolojisi 3. Hafta.pdf
tıklayın
◄ Meyve suyu durultma deneyi-2. HAFTA
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF. DR. BERRİN ÖZKAYA
Ders İzlence Formu
GDM 425 GıDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI I
Meyve suyu durultma deneyi-2. HAFTA
GC ile yağ asitlerinin belirlenmesi
Et Tekn. Sunum
fermantasyon teknolojisi-turşu üretimi ve izlenmesi
Gıdalarda Toplam Enterobacteriaceae Sayımı
Gıdalarda HMF Analizi- Konsantreden Meyve Suyu Üretimi
REOLOJİK ÖZELLİKLER-10. HAFTA
Sterol Analizi ve sabunlaşma sayısı
sya ve tba sunum-et teknolojisi
Şarap Analizi-Fermentasyon teknolojisi
Çiğ sütte metilen mavisi ile hızlı mikrobiyolojik analiz
GC ile yağ asitlerinin belirlenmesi ►
Geri