Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER
Dosyayı görmek için
3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER.pptx
tıklayın
◄ 2. üretim
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU
ders izlencesiBES306 Toplu Beslenme Sistemleri 2
ders onayı tbs2
1.DEPOLAMA
2. üretim
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ
5.pişrme ile oluşan değişiklikler
6.SERVİS - 1
7.SERVİS - 2
8.TBSde ARTIK VE KAYIPLAR
9.TBS’DE HİJYEN1
10.TBS’DE HİJYEN2
11.HACCP
12.ISO22000
13.iş kazaları
14. TBS 1 VE TBS 2 DEĞERLENDİRME
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ ►
Geri