Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ
Dosyayı görmek için
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ.pptx
tıklayın
◄ 3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU
ders izlencesiBES306 Toplu Beslenme Sistemleri 2
ders onayı tbs2
1.DEPOLAMA
2. üretim
3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER
5.pişrme ile oluşan değişiklikler
6.SERVİS - 1
7.SERVİS - 2
8.TBSde ARTIK VE KAYIPLAR
9.TBS’DE HİJYEN1
10.TBS’DE HİJYEN2
11.HACCP
12.ISO22000
13.iş kazaları
14. TBS 1 VE TBS 2 DEĞERLENDİRME
5.pişrme ile oluşan değişiklikler ►
Geri