Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
hangi balık ne zaman nasıl tüketilmelidir
Dosyayı görmek için
hangi balık ne zaman nasıl tüketilmelidir.pdf
tıklayın
◄ balıkların biyolojik özellikleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. NURAY KOLSARICI
Ders İzlencesi
Dünyada ve Türkiyede su ürünleri sektörü
balıkların biyolojik özellikleri
Su ürünlerinde kimyasal bileşim
Avlanma sonrası balıktaki değişimler
Su Ürünlerinin Soğutulması
Soğutulmuş balıkta kalite değişimleri ve raf ömrü
Dondurarak muhafaza
Kutu konserve su ürünleri teknolojisi
Su Ürünlerinin Dumanlanması
Tuz Kürü Balık Teknolojisi
Su Ürünlerinin Kurutma Teknolojisi
Su Ürünlerinde Marinasyon
Su ürünlerinde kimyasal bileşim ►
Geri