Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Avlanma sonrası balıktaki değişimler
Dosyayı görmek için
Avlanma sonrası balıktaki değişimler.pdf
tıklayın
◄ Su ürünlerinde kimyasal bileşim
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. NURAY KOLSARICI
Ders İzlencesi
Dünyada ve Türkiyede su ürünleri sektörü
balıkların biyolojik özellikleri
hangi balık ne zaman nasıl tüketilmelidir
Su ürünlerinde kimyasal bileşim
Su Ürünlerinin Soğutulması
Soğutulmuş balıkta kalite değişimleri ve raf ömrü
Dondurarak muhafaza
Kutu konserve su ürünleri teknolojisi
Su Ürünlerinin Dumanlanması
Tuz Kürü Balık Teknolojisi
Su Ürünlerinin Kurutma Teknolojisi
Su Ürünlerinde Marinasyon
Su Ürünlerinin Soğutulması ►
Geri