Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
4.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (III)
Dosyayı görmek için
4YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (III).ppsx
tıklayın
◄ 3.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (II)
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Funda Pınar ÇAKIROĞLU
Ders izlence Formu
1.Yiyecek ve İçecek Servisi
2.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ
3.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (II)
5.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (IV)
6.SERVİS PERSONELİNDE BULUNMASI GEREKEN NİTELİKLER
7.SERVİS YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
8.SERVİSTE KULLANILAN MALZEMELER
9.MASALARIN SERVİSE HAZIRLANMASI
10.KURVER
11.SERVİS yöntemleri1
12.SERVİS yöntemleri 2
13.ZİYAFET VE PROTOKOL SERVİSİ
14.SERVİS PERSONELİNİN HİJYEN KURALLARI ve iş güvenliği
5.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (IV) ►
Geri