Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Ders İzlence Formu
Click
Ders_İzlencesi GDM 425.docx
link to view the file.
◄ PROF. DR. BERRİN ÖZKAYA
Jump to...
Jump to...
PROF. DR. BERRİN ÖZKAYA
GDM 425 GıDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI I
Meyve suyu durultma deneyi-2. HAFTA
Tahıl Teknolojisi 3. Hafta
GC ile yağ asitlerinin belirlenmesi
Et Tekn. Sunum
fermantasyon teknolojisi-turşu üretimi ve izlenmesi
Gıdalarda Toplam Enterobacteriaceae Sayımı
Gıdalarda HMF Analizi- Konsantreden Meyve Suyu Üretimi
REOLOJİK ÖZELLİKLER-10. HAFTA
Sterol Analizi ve sabunlaşma sayısı
sya ve tba sunum-et teknolojisi
Şarap Analizi-Fermentasyon teknolojisi
Çiğ sütte metilen mavisi ile hızlı mikrobiyolojik analiz
GDM 425 GıDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI I ►
Back