Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF.DR. MUAMMER GÖNCÜOĞLU
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
Muammer Göncüoğlu_CV
File
Prof. Dr. Fatma Seda BİLİR ORMANCI
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
Topic 1
Konu 1 - Sütün tanımı
File
Topic 2
Konu 2 - Sütün bileşimi
File
Topic 3
Konu 3 - Sütün Miktar ve Bileşimine Etki Eden Faktörler
File
Topic 4
Konu 4 - Sütün genel özellikleri
File
Topic 5
Konu 5 - Anormal sütler
File
Topic 6
Konu 6 - İçme Sütü Teknolojisi
File
Topic 7
Konu 7 - Peynir Teknolojisi 1
File
Topic 8
Konu 8 - Peynir Teknolojisi 2
File
Topic 9
Konu 9 - YoğurtTeknolojisi
File
Topic 10
Konu 10 - TereyağıTeknolojisi
File
Topic 11
Konu 11 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Mikrobiyolojik Tehlikeler
File
Topic 12
Konu 12 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Kimyasal Tehlikeler
File
Topic 13
Konu 13 - Süt İşletmelerinde HACCP
File
Topic 14
Konu 14 - Süt İşletmelerinde Atıklarının Değerlendirilmesi ve Süt Endüstrisinde Arıtma
File
Back