Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
10.TBS’DE HİJYEN2
Dosyayı görmek için
10.TBS’DE HİJYEN2.pptx
tıklayın
◄ 9.TBS’DE HİJYEN1
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU
ders izlencesiBES306 Toplu Beslenme Sistemleri 2
ders onayı tbs2
1.DEPOLAMA
2. üretim
3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ
5.pişrme ile oluşan değişiklikler
6.SERVİS - 1
7.SERVİS - 2
8.TBSde ARTIK VE KAYIPLAR
9.TBS’DE HİJYEN1
11.HACCP
12.ISO22000
13.iş kazaları
14. TBS 1 VE TBS 2 DEĞERLENDİRME
11.HACCP ►
Geri