Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
PEYNİR ÜRETİMİ
Dosyayı görmek için
PEYNİR ÜRETİMİ.pdf
tıklayın
◄ KULLANILAN HAMMADDE VE YARDIMCI MADDELER
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
DERS İZLENCE FORMU
GİRİŞ
PEYNİRLERİN SINIFLANDIRILMASI
KULLANILAN HAMMADDE VE YARDIMCI MADDELER
SÜTÜN PIHTILAŞTIRILMASI VE PIHTININ İŞLENMESİ
SİNEREZ
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER I
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER II
PEYNİRDE TUZLAMA
SALAMURADA TUZLAMA
SALAMURANIN ÖZELLİKLERİ
PEYNİRDE OLGUNLAŞMA
OLGUNLAŞMANIN HIZLANDIRILMASI
PEYNİR RANDIMANI VE AMBALAJLAMA
SÜTÜN PIHTILAŞTIRILMASI VE PIHTININ İŞLENMESİ ►
Geri