Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
SÜTÜN PIHTILAŞTIRILMASI VE PIHTININ İŞLENMESİ
Dosyayı görmek için
SÜTÜN PIHTILAŞTIRILMASI VE PIHTININ İŞLENMESİ.pdf
tıklayın
◄ PEYNİR ÜRETİMİ
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
DERS İZLENCE FORMU
GİRİŞ
PEYNİRLERİN SINIFLANDIRILMASI
KULLANILAN HAMMADDE VE YARDIMCI MADDELER
PEYNİR ÜRETİMİ
SİNEREZ
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER I
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER II
PEYNİRDE TUZLAMA
SALAMURADA TUZLAMA
SALAMURANIN ÖZELLİKLERİ
PEYNİRDE OLGUNLAŞMA
OLGUNLAŞMANIN HIZLANDIRILMASI
PEYNİR RANDIMANI VE AMBALAJLAMA
SİNEREZ ►
Geri