Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Süt ve Ürünlerinde Duyusal Analiz Teknikleri
Dosyayı görmek için
SÜT VE ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN DUYUSAL TEST TEKNİKLERİ.pptx
tıklayın
◄ Duyusal Algılama-Duyusal değerlendirmeyi Etkileyen Faktörler
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. EBRU ŞENEL ÖZKAN
ders izlencesi
Duyusal Değerlendirme Tanımı -Önemi
Duyusal Algılama-Duyusal değerlendirmeyi Etkileyen Faktörler
Farklılık testleri
Lezzet Profil Testi
Doku Profil testi
Tüketici testi
Yoğurt
peynir
Süt
Farklılık testleri ►
Geri