Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Süt Proteinleri-I
Dosyayı görmek için
2. hafta_Süt Proteinleri-1.pptx
tıklayın
◄ Laktoz-Kimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ebru ŞENEL ÖZKAN -CV
Ders İzlencesi
Süt Türleri ve Özellikleri
Sütün Fiziksel ve Fizikokimyasal Özellikleri _I
Sütün Fiziksel ve Fizikokimyasal Özellikleri-II
Laktoz-Kimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri
Süt proteinleri-II
Süt Lipidleri
Süt Lipidleri kristalizasyon
Süt Enzimleri
Sütün Mineral Maddeleri
Sütte Bulunan Yabancı Maddeler
Süt proteinleri-II ►
Geri