Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
PEYNİRALTI SUYU TOZU ÜRETİMİ
Dosyayı görmek için
PEYNİRALTI SUYU TOZU ÜRETİMİ.docx
tıklayın
◄ SÜTTOZLARININ BESİN DEĞERİ ve KULLANIMI
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. ATİLA YETİŞEMİYEN
Ders İzlence 422
SÜTÜ KURUTMANIN TARİHÇESİ
KOYULAŞTIRMA VE KURUTMANIN AMAÇ ve ÖNEMİ
EVAPORASYONUN PRENSİBİ
EVAPORATÖRLER
ŞEKERSİZ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
ŞEKERLİ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
KURUTMA ve KURUTMANIN PRENSİBİ
KURUTMA TEKNİKLERİ
SÜTTOZLARININ NİTELİKLERİ ve KALİTESİ
SÜTTOZLARININ BESİN DEĞERİ ve KULLANIMI
KAZEİN ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMLERİ
DİĞER KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ
KAZEİN ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMLERİ ►
Geri