Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu, Polimorfizm
Dosyayı görmek için
3.SÜT YAĞININ ERİMESİ, KRİSTALİZASYONU ve POLİMORFİZM.pdf
tıklayın
◄ Emülsiyon stabilitesi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. EBRU ŞENEL ÖZKAN-CV
Ders İzlencesi
Süt Lipidleri
Emülsiyon stabilitesi
Tereyağı Üretimi
Nötralizasyon
Dearasyon ve Kremanın Pastörizasyonu
Biyolojik Olgunlaşma
Fiziksel Olgunlaşma
Isı programı
Yayıklama- Granüllerin Yıkanması
Tuzlama ve Malakse
Malakse İşlemi
Ambalajlama ve Depolama
Tereyağı Bozuklukları
Tereyağı Üretimi ►
Geri