Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Nötralizasyon
Dosyayı görmek için
5. KREMANIN NÖTRALİZASYONU.pdf
tıklayın
◄ Tereyağı Üretimi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. EBRU ŞENEL ÖZKAN-CV
Ders İzlencesi
Süt Lipidleri
Emülsiyon stabilitesi
Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu, Polimorfizm
Tereyağı Üretimi
Dearasyon ve Kremanın Pastörizasyonu
Biyolojik Olgunlaşma
Fiziksel Olgunlaşma
Isı programı
Yayıklama- Granüllerin Yıkanması
Tuzlama ve Malakse
Malakse İşlemi
Ambalajlama ve Depolama
Tereyağı Bozuklukları
Dearasyon ve Kremanın Pastörizasyonu ►
Geri