Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Dearasyon ve Kremanın Pastörizasyonu
Dosyayı görmek için
6.KÖTÜ TAT VE KOKULARIN UZAKLAŞTIRILMASI- KREMANIN PASTÖRİZASYONU.pdf
tıklayın
◄ Nötralizasyon
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. EBRU ŞENEL ÖZKAN-CV
Ders İzlencesi
Süt Lipidleri
Emülsiyon stabilitesi
Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu, Polimorfizm
Tereyağı Üretimi
Nötralizasyon
Biyolojik Olgunlaşma
Fiziksel Olgunlaşma
Isı programı
Yayıklama- Granüllerin Yıkanması
Tuzlama ve Malakse
Malakse İşlemi
Ambalajlama ve Depolama
Tereyağı Bozuklukları
Biyolojik Olgunlaşma ►
Geri