Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Isıl İşlemin Sütün Nitelikleri Üzerine Etkisi
Dosyayı görmek için
3. ISIL İŞLEMİN SÜTÜN NİTELİKLERİNE ETKİSİ-I.pdf
tıklayın
◄ Termal İnaktivasyon Prensipleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ebru ŞENEL ÖZKAN- CV
İçme Sütü Ders İzlencesi
Sütün Besleyici Değeri
Termal İnaktivasyon Prensipleri
Isıl İşlemin Sütün Duyusal Niteliklerine Etkisi
Isıl İşlemin Süt Proteinleri Üzerine Etkisi
Isıl İşlemin Enzimler Üzerine Etkisi
İçme Sütü Üretiminde Alet ve Ekipmanlar
Sütün Pastörizasyonu
Pastörize Sütte Kusurlar
Sütün Sterilizasyonu
UHT yöntemi ile Sterilizasyon
Isıl İşleme Alternatif Yöntemler-I
Isıl İşleme Alternatif Yöntemler-II
Isı Değiştiriciler
Isıl İşlemin Sütün Duyusal Niteliklerine Etkisi ►
Geri