Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
3.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ 2
Dosyayı görmek için
3.hafta_ SÜTÜN NİTELİKLERİ_2.pdf
tıklayın
◄ 2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ 1
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Doç. Dr. Şebnem BUDAK
Ders İzlence Formu Süt Tekn. (ST)
1.Hafta SÜT ÜRETİMİ
2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ 1
4.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 1
5.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 2
6.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 3
8.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 1
9.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ 2
10.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ 1
11.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ 2
12.hafta TEREYAĞ TEKNOLOJİSİ 1
13.hafta TEREYAĞ TEKNOLOJİSİ 2
14.hafta KOYULAŞTIRILMIŞ ve KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ
15.hafta DONDURMA TEKNOLOJİSİ
4.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 1 ►
Geri