Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Kültür Çeşitleri ve Üretimi
Dosyayı görmek için
13. Hafta.docx
tıklayın
◄ Enzim Analizi ve Kullanma İzni
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Doç.Dr.Şebnem Budak
ders izlencesi biyoteknoloji
Biyoteknolojinin Tanımı ve Gelişimi
Biyoteknolojinin Uygulama ve Kullanım Alanları
Tarımsal Biyoteknoloji
Biyoteknolojinin Temel Prensipleri
Fermantasyon Tekniklerinin Prensipleri
Fermantasyon Yöntem, Çeşit ve Ürünleri
Biyoteknolojide Temel İşlemler
Fermantasyon ve Biyoreaktörler
Fermantasyon Çeşitleri
Fermantasyon Ürünleri
Enzim Biyoteknolojisi
Enzim Analizi ve Kullanma İzni
Geri