Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Süt İşletmelerinde Hava ve Personel Hijyeni
Dosyayı görmek için
4. Hafta Süt İşletmelerinde Hava ve Personel Hijyeni.pdf
tıklayın
◄ Su Hazırlama İşlemleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Dr. Öğretim Üyesi Tuba Şanlı CV
Ders İzlence Formu
Süt İşletmesi ve Sanitasyon
Su Hijyeni
Su Hazırlama İşlemleri
Süt İşletmelerinde Kalıntılar
Temizlik ve Genel Prensipleri
Deterjanlar (Temizleme Maddeleri)
Temizlik Uygulamalarında Etkili Deterjan Parametreleri
Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
Yerinde Temizleme Sistemleri (CIP)
Bazı Bölüm ve Ünitelerin Temizliği
Süt İşletmelerinde Zararlılar ve Mücadele Yöntemleri
Sütçülük Atıkları
Sütçülük Atıksuları ve Arıtma Yöntemleri
Süt İşletmelerinde Kalıntılar ►
Geri